ICEC 20th Anniversary Art Exhibition - Reisverslag uit Espoo, Finland van Olivia Lanning-van Noort - WaarBenJij.nu ICEC 20th Anniversary Art Exhibition - Reisverslag uit Espoo, Finland van Olivia Lanning-van Noort - WaarBenJij.nu

ICEC 20th Anniversary Art Exhibition

Door: Olivia, André, Nikki, Thomas & Sem

Blijf op de hoogte en volg Olivia

02 September 2008 | Finland, Espoo

Ter ere van het 20-jarig bestaan van ICEC stond de Art Exhibition dit jaar in het teken van 'Our World and the Continents: A voyage through the continents'.

De school had er wederom een flinke kluif aan gehad om alles op te zetten maar het resultaat was geweldig.

Via een bepaalde route werd je langs alle continenten gevoerd met hun specifieke eigenschappen zoals klimaat en natuur, met mensen en dieren. Tijdens die route nam je soms de auto, dan weer een boot of een vliegtuig.

Alle kinderen hebben het gehele jaar kunstwerken gemaakt specifiek voor deze tentoonstelling. Tijdens een weekend mogen dan alle ouders komen om de kunstwerken te bewonderen. En de kinderen vinden het prachtig om alles te laten zien wat ze hebben gemaakt.

Näkemiin!