Thomas 8 jaar !! - Reisverslag uit Oslo, Noorwegen van Olivia Lanning-van Noort - WaarBenJij.nu Thomas 8 jaar !! - Reisverslag uit Oslo, Noorwegen van Olivia Lanning-van Noort - WaarBenJij.nu

Thomas 8 jaar !!

Door: Olivia, André, Nikki, Thomas & Sem

Blijf op de hoogte en volg Olivia

25 Mei 2009 | Noorwegen, Oslo

En toen was het weer tijd voor de verjaardag van Thomas. Zijn eerste in Noorwegen.

Hij wilde heel graag een nieuwe en vooral grote fiets voor zijn verjaardag. Nou, die heeft hij gekregen. Hij ziet er inderdaad nog een beetje groot uit maar daar groeit hij vanzelf in. Hier in Noorwegen kun je eigenlijk alleen maar mountainbikes kopen en dat is eigenlijk wel zo stoer. Al die versnellingen heb je hier in de omgeving ook echt wel nodig. Dat merk ik zelf als ik met mijn oerdegelijke en loodzware mamafiets een rondje naar de supermarkt maak: er is niet tegenop te fietsen...

Thomas' zijn tweede wens was een diabolo. Zo'n ding die je laat bewegen tussen twee stokjes. Op het moment HET grote spel op het schoolplein. Thomas heeft al vaak van iemand zo'n ding geleend en is er inmiddels al geheel volleerd in. Hij kan al allerlei trucjes doen. Dus nu kreeg hij dan toch zijn eigen exemplaar. Kan hij nog meer oefenen. Samen met een hoop lego, boeken en voetbalhandschoenen was de dag compleet. O ja, en op verzoek een zelfgemaakte appeltaart. Aangezien je op je verjaardag ook altijd mag kiezen wat je wilt eten aten wij s' avonds risotto met biefstuk!

Aangezien de verjaardag van een van Thomas' beste vriendjes ook rond dezelfde tijd was, hadden de moeders (!) besloten om de verjaardagen samen te vieren (lees: uit te besteden). De hele klas was uitgenodigd voor een spelletje lasergamen in een lasercentrum in Oslo. Aangezien het de eerste keer was dat de meeste kinderen het zouden spelen, was iedereen in het begin nogal stil; wat stond hen te wachten...?
Maar al gauw bleek dat het lasergamen waanzinnig leuk was en liet iedereen zich gaan hetgeen resulteerde in verhitte koppies en bezwete gezichten.
Na afloop kon iedereen genieten van een stuk pizza en een stuk taart. Zeker voor herhaling vatbaar.

Namens Thomas dank aan iedereen die aan hem heeft gedacht op zijn verjaardag!

Ha det bra!

• 05 Juli 2009 - 19:16

Linda Wagenvoort:

Leuk om weer jullie berichtjes te lezen. Binnenkort zal ik jullie een uitgebreide mail sturen. Nu even hard werken om zo veel mogelijk vrij te zijn gedurende de zomervakantie. Groet Linda