Sinterklaas in Oslo - Reisverslag uit Oslo, Noorwegen van Olivia Lanning-van Noort - WaarBenJij.nu Sinterklaas in Oslo - Reisverslag uit Oslo, Noorwegen van Olivia Lanning-van Noort - WaarBenJij.nu

Sinterklaas in Oslo

Door: Olivia, André, Nikki, Thomas & Sem

Blijf op de hoogte en volg Olivia

06 December 2009 | Noorwegen, Oslo

De Nederlandse school had mij dit jaar - naast het lesgeven - tevens gestrikt voor de organisatie van het sinterklaasfeest. Dat hield dus in dat ik enkele avonden heb moeten opofferen voor het brainstormen voor het belangrijkste feest van het jaar. Dit jaar zou het voor het eerst worden georganiseerd samen met de Nederlandse vereniging.

Na alle goede voorbereidingen ging er op zaterdag 5 december een super sinterklaasfeest van start met meer dan 100 Nederlandse kinderen die de goede Sint een handje wilden geven. Voordat het zover was kon er worden gekleurd, konden er pepernoten worden gebakken en kon er een pietenparcours worden afgelegd waarmee een pietendiploma kon worden verdiend. Genoeg te doen dus.

S'avonds stond er thuis nog een grote zak met cadeautjes voor de deur zodat wij nog even doorgingen met cadeautjes uitpakken..

Ha det bra!