Eerste BBQ in nieuwe huis! - Reisverslag uit Heidelberg, Duitsland van Olivia Lanning-van Noort - WaarBenJij.nu Eerste BBQ in nieuwe huis! - Reisverslag uit Heidelberg, Duitsland van Olivia Lanning-van Noort - WaarBenJij.nu

Eerste BBQ in nieuwe huis!

Door: Olivia, André, Nikki, Thomas & Sem

Blijf op de hoogte en volg Olivia

15 Juli 2012 | Duitsland, Heidelberg

Afgelopen zaterdag hadden wij ons eerste BBQ feestje. Het weer zat niet helemaal mee maar dat mocht de pret niet drukken.

Samen met een Braziliaans/Duitse en een Italiaanse familie hebben wij ons terras ingewijd. Alles paste net op het terras. Zes volwassenen en zeven kinderen.

Later kwamen onze Amerikaanse buren ook nog even langs voor een borrel.

Een hoop drukte maar wel een heel gezellige avond. Jammer dat onze Braziliaanse vrienden binnenkort naar Amerika verhuizen...

Auf Wiedersehen!

• 18 Juli 2012 - 07:41

Tineke:

wat leuk om weer met grote regelmaat zelfs info uit heidelberg te ontvangen en met dit berichtje vooral een heel voorzichtige indruk van jullie nieuwe huis! Misschien volgen er later nog meer foto's van het huis zelf maar dit met alle info erbij is ook al een goed begin. Geniet maar Tineke en Gerhard