Sem 8 jaar!
Door: Olivia, André, Nikki, Thomas & Sem
Blijf op de hoogte en volg Olivia
15 Juni 2012 | Duitsland, Heidelberg
Deze verjaardag stond vrijwel geheel in het teken van voetbal. Zo kreeg hij voetbalshirts, Donald Duck boeken over voetbal, een verzamelalbum (weliswaar van Duitse voetbalspelers maar dat mocht de pret niet drukken), een melkbeker met voetbalzaken erop, etc. Hij werd weer vreselijk verwend met als hoogtepunt, hoe kan het ook anders, een tafelvoetbal. Die staat nu midden in zijn kamer en er wordt nog steeds elke dag op gespeeld. Een groot succes.
Voor zijn verjaardagsfeestje had hij alle jongens uit de klas uitgenodigd om te komen voetballen. Wij hadden een voetbalveld afgehuurd bij de SoccArena met de gebruikelijke verjaardagsacties: pizza, hotdog, friet en wat te drinken. Als verassing kreeg Sem nog een speciaal SoccArena T-shirt waar hij heel blij mee was.
Wij hadden zelfs een trainer. Een jongen die de kinderen allerlei trainingsoefeningetjes liet doen met de bal. Dribbelen, overspelen, penalties nemen en noem maar op. Na een korte pauze werd er een heuse wedstrijd gespeeld.
Alle moeders dachten dat ze op vrijdagmiddag na 2 uur rennen wel heeeeel erg moe zouden zijn. Nou, dat klopte niet. Na het eten gingen ze gewoon nog een uurtje door met spelen totdat wij echt van de baan werden gehaald...
Maar goed, Sem had genoten en kon thuis nog verder van zijn cadeaus genieten.
Auf Wiedersehen!