André 40 jaar !!! - Reisverslag uit Espoo, Finland van Olivia Lanning-van Noort - WaarBenJij.nu André 40 jaar !!! - Reisverslag uit Espoo, Finland van Olivia Lanning-van Noort - WaarBenJij.nu

André 40 jaar !!!

Door: Olivia, André, Nikki, Thomas & Sem

Blijf op de hoogte en volg Olivia

28 September 2005 | Finland, Espoo

Terve allemaal,

Andre moest er vorige week aan geloven. Hij werd 40! Het was een beetje ingewikkeld om een groot feest of een surprise-party hier in Espoo te regelen (als je 41 wordt is dat gelukkig ook nog leuk...) dus het werd deze keer een besloten feestje.

Nadat hij eerst met zijn baas een "beoordelingsgesprek" had gevoerd van pakweg 10.00 tot 15.00 uur (lees: ze hadden een balletje geslagen in de Finse natuur) kwam hij thuis om zijn verjaardag in besloten kring te vieren. Het hele huis was versierd waarbij de "40" overduidelijk in beeld kwam.

Om een en ander toch wat specialer te maken dan een gewone verjaardag hadden Sem, Thomas, Nikki en ik extra uitgepakt met cadeautjes. Of liever gezegd ingepakt want wij hadden 40 cadeautjes en/of tekeningen ingepakt. Daar was hij wel even mee bezig (hiervoor werd wel een paar sokken of bijvoorbeeld een setje oplaadbare batterijen afzonderlijk ingepakt want het is tenslotte een aardige leeftijd!).

Een van de cadeaus die zich wat moeilijk liet inpakken is een weekendje weg met zijn tweeën. Mijn ouders komen volgende week babysitten zodat wij samen een weekendje wegkunnen! Waarschijnlijk wordt het Sint-Petersburg, tenminste als de visa's op tijd geregeld zijn.
Dit zullen wij in een volgend bericht wel uitvoerig vertellen.

Namens André dank aan iedereen die aan hem hebben gedacht door een belletje, kaartje, mailtje of cadeautje. Leuk om van jullie te horen.

Näkemiin,
Olivia

• 28 September 2005 - 18:58

Rene En Marjan:

Ha Andre en Olivia,

Ik moet me natuurlijk diep schamen om zo'n belangrijke gebeurtenis voorbij te laten gaan zonder iets van me te laten horen.

Er waren echter twee belangrijke zaken die alle plaats in mijn hoofd innamen.

De eerste was niet zo leuk. Mijn schoonzus was nl. ook op de 22ste jarig en dit was voor haar familie de eerste keer zonder dat zij er bij kon zijn. Met andere woorden: we (Marjan en ik) hebben tot diep in de nacht bij elkaar / haar gezin gezeten, verdrietig geweest, gelachen, gezopen, herinneringen opgehaald en naar huis gegaan (ongeveer in die volgorde)

De tweede is wel leuk. Eindelijk, eindelijk, eindelijk heb ik eens een sollicitatie gesprek in Wageningen weten te bemachtigen en wel bij het bedrijf waar ik nu regelmatig op bezoek ben(zij voeren projecten uit voor o.a. De Ruiter). Op mijn vraag of ze misschien een baan voor me hadden, werd enthousiast gereageerd en inmiddels heb ik een eerste orienterend gesprek achter de rug. Zelfs daarna zijn ze nog enthousiast en eind vorige week was ik alleen nog maar bezig met de officiele brief die ik voor de formaliteit toch nog even moet schrijven.

Zo, genoeg ... smoesjes. Ook al is bovenstaande volledig naar de waarheid, sorry dat ik niet gebeld heb. In ieder geval welkom bij de club van mannen die hard op weg zijn naar een midlife crisis, die beginnen na te denken over een oorbel en een motorrijbewijs, maar die dat nog niet durven en er pas aan zullen beginnen als ze het idee zich te moeten bewijzen voor die eigenwijze pubers die hun dochters straks mee naar huis zullen nemen. Of was het al zover bij je ?

Dag, Rene

• 30 September 2005 - 13:53

Tineke:

Ja, op de 22e zaten we nog in Korea maar ik meen me te herinneren dat we Andre bij voorbaat hadden gefeliciteerd. Anders kan het vast nu nog wel achteraf. All the best! Het leven begint nu dus pas echt naar men zegt.
    Goed plan een weekendje samen ervandoor. Wordt het niet St P dan is er vast wel iets anders moois. (nu snap ik waarom Theo en Louise als cadeau een ticket naar Helsinki kregen: zo past alles in elkaar ) Hartelijke groet voor allen natuurlijk ook namens Gerard.
    Tineke

• 04 Oktober 2005 - 10:03

Ko & Janny:

Dag Olivia en Andre
    St. Petersburg!! Heel leuk verjaardagscadeau
    en nu maar hopen dat de visa op tijd zijn en dan
    ....genieten maar.
    Groeten: Ko & Janny