Nikki 9 jaar!
Door: Olivia, André, Nikki, Thomas & Sem
Blijf op de hoogte en volg Olivia
12 November 2008 | Noorwegen, Oslo
Met haar nieuwe klas zou Nikki 4 en 5 september op kamp gaan. Heel erg leuk voor haar natuurlijk maar toen wij opstonden op de dag van haar verjaardag zonder Nikki was dat een beetje raar. Wij zagen haar pas toen we haar op vrijdagmiddag van school haalden.
Het kamp was overigens heel erg leuk (volgens Nikki). Met de drie vijfde klassen van de Oslo International School gingen ze met de bus naar Villmarksleiren, een outdoor activity camp, op een uurtje rijden van Oslo. Daar gingen ze twee dagen spelletjes doen, wandelen en opdrachten uitvoeren in het bos. Een hele leuke manier om je nieuwe klasgenoten beter te leren kennen en ook de leeftijdgenootjes in de andere twee klassen te ontmoeten. Eten bij het kampvuur en slapen in een tent. Heel erg avontuurlijk allemaal.
Wij kregen haar wel een beetje moe terug maar ja dat mag de pret niet drukken. Op vrijdagmiddag na school hebben wij dan toch Nikki's verjaardag kunnen vieren met chocoladetaart en kadootjes.
Het grootste kado was een nieuwe fiets. Een echte mountainbike met versnellingen die ze hier in de buurt echt wel nodig heeft. Het vergt nog een beetje oefening maar dan kan ze straks met papa de berg op fietsen...
Een verjaardagsfeestje voor haar vriendinnen moet nog komen. Deels omdat ik nog geen fut had om iets te regelen en deels omdat het Nikki nog niet duidelijk was wie ze wilde uitnodigen. Maar ik kom er niet onderuit merk ik al wel. Regelmatig wordt er door Nikki over begonnen dus al te lang uitstellen kunnen wij het niet meer.
Iedereen nog heel erg hartelijk bedankt namens Nikki die haar een kaart, een email of een kadootje had gestuurd. Daar is ze altijd erg blij mee!
Ha det bra!