Kerstmis in Spanje / Nieuwjaar in Nederland - Reisverslag uit Oslo, Noorwegen van Olivia Lanning-van Noort - WaarBenJij.nu Kerstmis in Spanje / Nieuwjaar in Nederland - Reisverslag uit Oslo, Noorwegen van Olivia Lanning-van Noort - WaarBenJij.nu

Kerstmis in Spanje / Nieuwjaar in Nederland

Door: Olivia, André, Nikki, Thomas & Sem

Blijf op de hoogte en volg Olivia

04 Januari 2010 | Noorwegen, Oslo

Aangezien wij de nodige documenten moesten tekenen teneinde in het bezit te geraken van ons nieuwe vakantiehuisje in Spanje (!), zat er niets anders op dan in de kerstvakantie naar Spanje te vliegen.
Na een dag volgepland met politiebureau, notaris, bank en verzekering konden wij de sleutel in ontvangst nemen en de fles champagne soldaat maken.

Het voelde de eerste paar dagen wat onwennig maar we zijn nu wel redelijk aan het idee gewend dat wij onroerend goed bezitter zijn geworden in Spanje. Nu maar eens Spaans gaan leren ...

Om de familie ook nog te zien en wat vriendenbanden aan te halen, zijn wij na een weekje Spaanse winterzon naar Nederland doorgevlogen alwaar wij aan het kerstdiner aanschoven bij de familie Van Veen-Lanning dat wij voor de verandering op zondag 27 december vierden. Heel gezellig om de gehele familie bij elkaar te zien.

Onze uitvalbasis voor de tweede week lag in Zeeland waar wij met de Leidse vrienden enkele huisjes hadden gehuurd in vakantiepark Aqualandia in Bruinisse. Van hieruit reden wij naar opa en oma van Noort in Breda, naar de familie van Loon in Delft en naar Emile en Annemarie in Ouddorp.

Op het park zelf hebben wij ook tal van activiteiten gedaan: zwemmen, bowlen, spelen in de speeltuin, een strandwandeling maken, etc.
En uiteraard Oud-en-Nieuw vieren op de gebruikelijke manier.

En toen weer terug naar Oslo.

Doei.

• 16 Januari 2010 - 13:44

Tineke:

verheug ik me op een verslag uit spanje met misschien wel foto's van jullie huis daar, staat er alleen: komt eraan...
    Ik blijf benieuwd! Groetjes tineke

• 02 Februari 2010 - 21:11

Tineke:

de foto van jullie casa met zwembad geeft het idee dat het goed toeven moet zijn daar, al hoewel het water in het bad voor jullie koud is ( en zijn jullie noorse kou gewend? ) Fijn weer wat te lezen van de familie lanning. Groetjes tineke