Nikki op kamp - Reisverslag uit Oslo, Noorwegen van Olivia Lanning-van Noort - WaarBenJij.nu Nikki op kamp - Reisverslag uit Oslo, Noorwegen van Olivia Lanning-van Noort - WaarBenJij.nu

Nikki op kamp

Door: Olivia, André, Nikki, Thomas & Sem

Blijf op de hoogte en volg Olivia

06 Februari 2010 | Noorwegen, Oslo

De klassen 6, 7 en 8 mogen elk jaar een week op kamp. Dit kamp vindt plaats in februari en staat in het teken van de wintersport.

Dus zo was Nikki dit jaar aan de beurt om een week op kamp te gaan. Wekenlang waren ze er in de klas al mee bezig. Als het aan Nikki had gelegen stond haar koffer begin janari al klaar.

Afijn. Met bussen gingen ze op maandagchtend om 19.40 uur naar het 3,5 uur noordelijker gelegen Brennabu. Een plaatsje vlakbij Fagernes.
Hier sliepen ze met zijn allen in grote hutten en hadden een vol programma met allerhande activiteiten.

Zo hebben ze een aantal keren gelanglaufd (met onder andere een toertocht van 15 km). Hebben ze met sneeuwschoenen een wandeling gemaakt, hebben ze aan ice-climbing gedaan, zijn ze met speciale stoel-sleden weggeweest, hebben ze een paardentrektocht gemaakt, hebben ze spelletjes gespeeld en noem maar op. Maar bovenal hebben ze heel veel lol gehad. Iedereen wil volgend jaar weer.

Ha det bra!

• 24 Februari 2010 - 15:47

Ineke:

Volgens mij zijn in Nederland niet van die leuke kampen, echt boffen dat Nikki in groep 7 in Noorwegen op school zit. Wat een geluk dat Nikki dat eerst gedaan heeft en daarna pas gevallen is, anders had ze niet mee gekund!!