Nikki op krukken :(
Door: Olivia, André, Nikki, Thomas & Sem
Blijf op de hoogte en volg Olivia
08 Februari 2010 | Noorwegen, Oslo
Om het geleerde in praktijk te brengen, moeten wij veel oefenen. Dus gaan wij in het weekend ook vaak even een uurtje skiën. Tenslotte ligt het skigebied in onze achtertuin. Van deur tot parking is het ongeveer 8 minuten.
Zo ook die onfortuinlijke zaterdag. Wij waren rustig onze bochtjes aan het maken toen Nikki ineens heel ongelukkig ten val kwam op de rode piste. Ze lag met haar knie in een rare houding en gilde het uit van de pijn. Met een scooter werd ze vervolgens van de piste gehaald en wij zijn meteen naar het ziekenhuis gegaan.
Daar bleek dat ze een scheurtje had in de aanhechting van de knieband aan het bot in haar linkerknie. Het been werd meteen in het gips gezet vanaf haar dijbeen tot haar enkel en ze was gedoemd tot minstens 4 weken op krukken.
De pijn was gelukkig snel over. Na wat nieuwe foto's bleek tevens dat de genezing goed vorderd.
Nikki is inmiddels ook heel erg handig geworden in het lopen met krukken.
Het skiën kunnen wij echter dit jaar verder wel vergeten. Daar baalt ze misschien nog wel het meeste van!
Ha det bra!
01 Maart 2010 - 17:00
Steven:
Dat is pech hebben! Maar het mag er deze week weer af, of niet? -
03 Maart 2010 - 20:39
Tineke:
ik weet wat het is om in het gips te zitten maar Nikki heeft nog enig geluk dat ze met al dat gips met krukken kan en mag lopen! ( ik moest weken liggen ) Maar het blijft een pech hebben en verdorie zoveel ski plezier in de rest van het seizoen verloren! Stonden er veel handtekeningen op het gips? OF anderzins reacties/
Ik begrijp dat het gips er nu ongeveer af is of gaat dus dan oefenen met het been.
Hartelijke groet tineke -
10 Maart 2010 - 22:52
Opa:
t'is wel lang geleden voor mij, maar ik begrijp de pleister op haar gips niet, maar dat zal wel aan mij liggen. Dat heb je zo met erg, heel erg oude dokters