Winterse plaatjes - Reisverslag uit Espoo, Finland van Olivia Lanning-van Noort - WaarBenJij.nu Winterse plaatjes - Reisverslag uit Espoo, Finland van Olivia Lanning-van Noort - WaarBenJij.nu

Winterse plaatjes

Door: Olivia, André, Nikki, Thomas & Sem

Blijf op de hoogte en volg Olivia

18 Maart 2008 | Finland, Espoo

Terve,

Zo af en toe laat de winter zich hier dan toch zien in Espoo en dat levert mooie plaatjes op. Zodra er weer een wit laagje is gevallen en het is enigszins helder weer dan trek ik erop uit met mijn fotokamera.

Ik ben namelijk begonnen met een fotocursus via internet. Zo af en toe zitten er bij mij wel mooie plaatjes bij maar ik wil wat meer technische kennis verwerven zodat ik nog mooiere plaatjes kan maken. Maar dan vervolgens ook leren die nog mooier te maken middels een fotobewerkingsprogramma.

Ik krijg nu elke keer een opdracht mee en moet foto's inzenden die vervolgens door mijn mentor beoordeeld worden. Ik moet dus flink oefenen.
Hopelijk gaan wij nu steeds mooiere foto's zien op deze website.

Mijn eerste opdracht heb ik echter in al mijn enthousiasme al verkeerd gedaan. Zonder heel goed te lezen was ik al meteen begonnen met de opdracht. Bleek het de vijfde opdracht te zijn in plaats van de eerste. Dat schiet niet op.

Näkemiin.